TL;DR: Вземете за своя Свети Валентин доживотен абонамент за кратки резюмета

...
TL;DR: Вземете за своя Свети Валентин доживотен абонамент за кратки резюмета
Коментари Харесай

Това приложение за $50 превръща книгите в леки четива

TL;DR:  Вземете за своя Свети Валентин пожизнен абонамент за къси резюмета и подкасти на нехудожествени книги на Headway, в този момент $49,97 до 4 февруари — това е най-хубавата цена онлайн.

Когато обмисляте дарове за Свети Валентин, евентуално си мислите за кутии с шоколад или цветя, само че за какво не вземете на половинката си нещо малко по-лично и потребно? Ако обичат да учат и четат, само че нямат доста свободно време, приложение като Headway може да бъде премислен и удобен подарък.

Това е приложение, което разделя нехудожествените книги на 15-минутни резюмета, тъй че вашият валентин да може да научи нещо ново даже когато няма доста време. Обикновено доживотният абонамент за Headway е $299,95, само че се продава единствено за $49,97 до 4 февруари, най-хубавата цена, която ще намерите онлайн.

Headway прави самоизрастването занимателно и пристрастяващо! Вашата валентинка може да погълне възходяща сбирка от 1500 резюмета на теми като самопомощ, бизнес и предприемачество, по какъв начин...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР